Feiten over Vetten

Bestel
  • Beschrijving

Uitvoerig naslagwerk waarin alle aspecten van vetten worden belicht. Op grond van gedetailleerde informatie, wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende vetsoorten en krijgt u inzicht in het enorme belang van essentiële vetzuren.

Feiten over Vetten is gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek. Deze ingewikkelde materie is door dr. Enig helder uiteengezet, in een toegankelijke taal. Dit boek is zowel geschreven voor de gezondheidsbewuste consument als voor mensen die zich vakmatig met voeding bezighouden, zoals artsen, therapeuten alsmede diëtisten.

Dr. Mary G. Enig, een begaafd Amerikaanse voedingsdeskundige en biochemicus, heeft voor haar onderzoek naar de voedingswaarde van oliën en vetten internationaal erkenning gekregen. Zij geeft over de hele wereld lezingen en schrijft artikelen voor diverse wetenschappelijke tijdschriften. Dr. Enig is algemeen directeur van de Nutritional Sciences Division van Enig Associates, Inc., Silver Spring, Maryland. Behalve naar de voedingswaarde van oliën en vetten, heeft zij klinisch onderzoek gedaan naar de interactie tussen voeding en medicijnen.