Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands
+31 (0)71 331 4631

Zorg voor mens en milieu

Door het leveren van betaalbare kwalitatieve producten

Team Witsenburg

Martien

Martien Witsenburg

Direkteur

Oprichter Martien startte in 1992 met zijn bedrijf Witsenburg Natural Products. In 1994 zorgde hij voor de eerste biologische kokosolie in Nederland. Martien is de drijvende kracht achter de productinnovaties van Witsenburg Natural Products. Hij bezoekt zelf alle leveranciers en de plantages in onder andere de Filipijnen en Sri Lanka. Hierdoor zorgt Martien voor korte handelslijnen en zicht en controle op de productie van het assortiment.

Gio

Gio Galang

Head of Production & Warehouse

Als Head of Production & Warehouse is Gio de spin in het web voor Witsenburg Natural Products. Hij stuurt het productieteam aan op onze productielocatie in Roelofarendsveen. Gio en zijn team zorgen tevens voor de organisatie van het magazijn, het verzendklaar maken van alle bestellingen en het laden en lossen. In het dagelijks leven is Gio bewust bezig met voeding. Regelmatig zorgt hij voor zelfgemaakte groente juices met kokoswater of zelfgemaakte chocola met extra virgin kokosolie.

Mike

Mike

Production & Warehouse Officer

Door de uitbreiding van het magazijn is Mike in 2014 aangeschoven bij Witsenburg Natural Products. Hiermee is Mike de rookie van ‘Team Witsenburg’ geworden. Als Production & Warehouse Officer werkt hij nauw samen met Gio. Met zijn tweeën verzorgen zij de gehele productie en zetten zij alle bestellingen verzendklaar. 


Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›

Inschrijven Nieuwsbrief

Wens u zich af te melden of uw registratie aan te passen?

Vul uw e-mailadres, welke op deze website staat geregistreerd, in en wij zullen u een e-mail toesturen: