Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bijzondere sociale projecten met betekenis voor mensen in nood

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel van Witsenburg Natural Products. We ondersteunen bijzondere sociale projecten met betekenis voor mensen in nood. Lees hieronder meer over de projecten waar wij aan verbonden zijn.


Omega & More Future Generation Grant

De Omega & More Future Generation Grant ondersteunt bijzondere projecten van vrouwen in binnen- en buitenland. Tweemaal per jaar wordt er middels de Omega & More Future Generation Grant een financiële bijdrage beschikbaar gesteld om opmerkelijke projecten, in landen waar witsenburg natural products actief is, bij te staan. Die projecten moeten je hart sneller doen slaan 

Future Generation Grant

Street Child World Cup 2014

In 2013-2014 waren we sponsor van de selectiewedstrijden voor de Street Child World Cup 2014 (WK Voetbal voor straatkinderen) en het deelnemende Filipijnse meisjes team. Begin 2015 wordt met onze steun de belangrijke documentaire Streetkids United II, met een verslag van de Street Child World Cup 2014, uitgebracht.

Crystal is één van de speelsters uit dit team en dit is haar verhaal. 


Voedselpakketten en Wakawaka’s

In 2013 ondersteunden we de slachtoffers in de door de tyfoon Haiyan getroffen gebieden met voedselpakketten en Wakawaka’s (lamp en oplader op zonne-energie). Tenslotte zetten we ons in voor betere bescherming van én kansen voor straatkinderen die helemaal niks of zelfs nog minder hebben.


Lilet Never Happened

Ter ondersteuning van de strijd tegen kinderprostitutie brachten we in 2012 als coproducent de speelfilm Lilet Never Happened uit. De film, die het verhaal vertelt over een Filipijns-Amerikaans straatkind dat in de kinderprostitutie belandt, ontving al 16 aansprekende internationale awards.

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›