Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Zorg voor mens en milieu

Door het leveren van betaalbare kwalitatieve producten

Future Generation Grant

De Omega & More Future Generation Grant is een initiatief van Witsenburg Natural Products. De Omega & More Future Generation Grant ondersteunt bijzondere projecten van vrouwen in gebieden waar witsenburg natural products aktief is. Tweemaal per jaar wordt er middels de Omega & More Future Generation Grant een financiële bijdrage beschikbaar gesteld om opmerkelijke projecten bij te staan.

Om in aanmerking te komen voor een Omega & More Future Generation beurs moet het project gericht zijn op verbetering van leefomstandigheden van mensen, dieren of op verbeteringen ten behoeve van het milieu. Daarnaast moeten de projecten effect hebben op de langere termijn en moet het zorgen voor een kansrijk perspectief voor toekomstige generaties.

Tweemaal per jaar wordt de Omega & More Future Generation Grant toegekend. De aanvragen, voor een maximale bijdrage van €3.000, dienen uiterlijk voor 1 mei en 1 november ingediend te worden. Een speciale commissie buigt zich over de aanvragen en selecteert één project dat in aanmerking komt voor de bijdrage. De aanvrager wordt vervolgens op kort termijn uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Alle andere aanvragers zullen geïnformeerd worden over de keuze van de commissie.

Indien je meer informatie wilt ontvangen over de Omega & More Future Generation Grant neem dan contact op. 


Future Generation Grant 2014 / 2015

De eerste Omega & More Future Generation Grant is uitgereikt aan Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija. Rocky is de enige vrouwelijke straatvoetbalster die al jaren tussen de beste straatvoetballers van Nederland en de wereld meespeelt. Nadat ze haar kruisband scheurde bleef ze actief in het straatvoetbal. Rocky geeft straatvoetbaltraining en motiveert jongeren op sportief en sociaal gebied met haar voetbalkunsten. 

Met haar project Favela Street leidt ze jonge vrouwen in Brazilië op tot sportbegeleiders. Het programma geeft jongeren handvatten en kennis om zelfstandig sportactiviteiten te organiseren. Zelfvertrouwen en succesbeleving zijn daarbij kernbegrippen. Voor de deelnemers van Favela Street betekent dit een kans op een betere toekomst. Favela Street creëert hiermee sterke vrouwelijke rolmodellen op een plek waar dat hard nodig is. Door middel van de Omega & More Future Generation Grant kan het nieuwe hoofdstuk van Favela Street in Haïti van start.

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›