Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Omega & More Future Generation Grant en Happy Made By Foundation

De Omega & More Future Generation Grant is een initiatief van Witsenburg Natural Products. De Grant ondersteunt bijzondere projecten van vrouwen in binnen- en buitenland. Tweemaal per jaar wordt er middels de Omega & More Future Generation Grant een financiële bijdrage beschikbaar gesteld om opmerkelijke projecten bij te staan. In de eerste ronde van 2015 is de grant zelfs naar twee projecten gegaan. Eén van de twee projecten is de Happy Made By Foundation. 

De Happy Made By Foundation is opgericht door Anneloes Versteeg en Sulaikah Theis. Allebei hebben ze een opleidingsachtergrond als creatieve therapeut. Door middel van Happy Made By zetten zij hun achtergrond in om de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen in ontwikkelingslanden te stimuleren. Het gaat hier dan om kinderen die te maken hebben met de gevolgen van armoede, ziekte en verlies. Anneloes en Sulaikah werken vanuit prentenboeken waarin de kinderen (h)erkenning vinden in hun situatie.  

Prentenboek voor albinisme

Door middel van de Omega & More Future Generation Grant kan het nieuwe prentenboek ‘MOON’ tot stand worden gebracht. Moon is een therapeutisch prentenboek voor en over kinderen in Afrika die geboren zijn met albinisme. Het boek speelt in op de verschillende facetten van de problematiek van albinisme waar kinderen in Afrika mee te maken hebben. Naast hun verminderde zicht en hun kwetsbare huid kampen deze kinderen met stigma en discriminatie die ervoor zorgt dat zij buiten de maatschappij vallen. 

MOON speelt in op de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen met albinisme en geeft voor hun leeftijdsgenootjes een beeld hoe het is om op te groeien met deze aandoening. Het boek focust op inclusiviteit van kinderen met albinisme binnen het onderwijs en de maatschappij.

Heb jij ook zo’n pracht project en wil je ook in aanmerking komen voor de Omega & More Future Generation Grant kijk dan op www.omegamore.nl voor meer informatie.

 


« Omega & More deelt Wakawaka's uit aan moeders in de Filipijnen

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›