Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Omega & More deelt Wakawaka's uit aan moeders in de Filipijnen

Omega & More ondersteunt bijzondere sociale projecten met betekenis voor mensen in nood over de gehele wereld. Eén van deze projecten is het Wakawaka project in de Filipijnen. 

      

Veel van de Omega & More producten komen uit de Filipijnen. Mede hierdoor besloot Omega & More om zich in te zetten voor de Filipijnse bevolking nadat de Filipijnen werd geraakt door tyfoon Haiyan (2013). Omega & More heeft toen voedselpakketten en Wakawaka’s (lamp en oplader op zonne-energie) uitgedeeld aan de slachtoffers van de verwoestende tyfoon. In het orkaanseizoen valt de stroom regelmatig voor een langere tijd uit. Omega & More deelt daarom nog steeds Wakawaka’s uit in de Filipijnen. Zo werd ook tijdens het afgelopen orkaanseizoen Wakawaka's uitgedeeld.

Licht en elektriciteit voor moeders in de Filipijnen

Eerder dit jaar kreeg de Filipijnen te maken met opkomende tyfoons waardoor wederom veel families zonder stroom zaten. Omega & More deelde daarom eerder dit jaar Wakawaka's uit aan moeders in de Filipijnen.
Na een uitleg en een korte demonstratie waren de moeders dol enthousiast om een Wakawaka te ontvangen. Doordat stroomstoringen op regelmatige basis plaatsvinden tijdens het orkaanseizoen is een Wakawaka voor veel families een bijzondere uitkomst. De Wakawaka wordt gedreven op zonne-energie en zorgt voor een duurzame bron van licht en elektriciteit in moeilijkere tijden.

BUY-ONE-GIVE-ONE actie

Het plan is om Wakawaka’s uit te blijven delen aan mensen die dit nodig hebben. Ook u kunt meehelpen aan deze actie van Omega & More. Door middel van een buy-one-give-one actie kunt u een Wakawaka aanschaffen en doneert u tegelijkertijd ook een Wakawaka aan iemand in de Filipijnen. Een Wakawaka is eenvoudig in onze webshop bestellen.

Voor welke andere projecten zet Omega & More zich in?

 


« Witsenburg Natural Products 2015

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›