Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Witsenburg Natural Products 2015

Het afgelopen jaar stond in het teken van veranderingen bij Witsenburg Natural Products. Zo is niet alleen het team gegroeid, ook de website heeft een gedaanteverandering ondergaan en het pand van Witsenburg is aan een flinke verbouwing onderworpen. Het komende jaar belooft een mooi jaar te worden.

Nieuw team

Sinds begin 2014 is team Witsenburg flink uitgebreid. Er zijn extra medewerkers in de productie en het magazijn bijgekomen om de stijgende vraag naar onze producten te kunnen managen. Daarnaast is er een communicatieafdeling opgesteld, een nieuwe medewerker voor de financiële administratie aangewezen en heeft algemeen directeur Martien Witsenburg extra ondersteuning aan Conrad Alleblas, die werkzaam is als Operationeel Directeur. 

Uitbreiding magazijn

Niet alleen was er meer ruimte nodig voor alle nieuwe medewerkers ook de productie en voorraden vroegen om een ruimere opzet. Het aansluitende pand wat vrij kwam is om deze reden dan ook snel overgenomen. In december is officieel de muur doorgebroken en is de uitbreiding van het magazijn in gang gezet.  Stap voor stap ontstaat er steeds meer opslagruimte en wordt er daarnaast gewerkt aan een mooi nieuw kantoor- en ontvangstruimte.

Workshop

In het nieuwe pand wordt er tevens een keuken gerealiseerd waar we later dit jaar kookworkshops en presentaties zullen gaan geven. Houd voor de opkomende events de nieuwsbrief in de gaten.

Kortom, wij zijn het nieuwe jaar met een positieve start begonnen en kijken met veel enthousiasme uit naar alle verdere nieuwe ontwikkelingen!

 


« Uitgelicht recept: Kokos-chocoladereep

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›