Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Wat weet u al van de bijzondere projecten van Witsenburg Natural Products

Naast het produceren van mooie producten loopt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als een rode draad door de organisatie. Zowel in binnen- als buitenland dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu en bijzondere sociale projecten voor mensen in nood.

   

Omega & More Future Generation Grant

Eén van deze projecten is de Omega & More Future Generation Grant. De in 2014 opgerichte grant ondersteunt bijzondere projecten van vrouwen in binnen- en buitenland. Tweemaal per jaar stelt Witsenburg Natural Products een financiële bijdrage beschikbaar om opmerkelijke projecten bij te staan.

De allereerste Omega & More Future Generation Grant is naar Roxanne Hehakaija gegaan. Met haar project Favela Street heeft ze jonge vrouwen in Brazilië opgeleid tot sportbegeleiders. Met de Omega & More Future Generation Grant kan het nieuwe hoofdstuk van Favela Street in Haïti van start. Ook daar zal ze straatkinderen opleiden tot sportbegeleiders. Het programma geeft deze jongeren handvatten en kennis om zelfstandig sportactiviteiten te organiseren. Zelfvertrouwen en succesbeleving zijn daarbij kernbegrippen. Voor de deelneemsters van Favela Street betekent dit een kans op een betere toekomst. Favela Street creëert hiermee sterke vrouwelijk rolmodellen op een plek waar dat hard nodig is.

Wilt u meer weten over de Omega & More Future Generation Grant of wilt u uw project inschrijven voor de volgende grant, kijk dan op de speciale pagina voor de Omega & More Future Generation Grant.

Street Child World Cup

In 2013-2014 was Witsenburg Natural Products sponsor van de selectiewedstrijden voor de Street Child World Cup 2014, Wereld Kampioenschap voetbal voor straatkinderen, en het deelnemende Filipijnse meisjes team. Binnenkort wordt met de steun van Witsenburg Natural Products de belangrijke documentaire Streetkids United II, met een verslag van de Street Child World Cup 2014, uitgebracht.

Voedselpakketten en Wakawaka’s

In 2013 ondersteunden we de slachtoffers in de door de tyfoon Haiyan getroffen gebieden met voedselpakketten en Wakawaka’s (lamp en oplader op zonne-energie). Nog steeds verkopen wij Wakawaka’s volgens een buy 1 give 1 principe.

Lilet Never Happened

Ter ondersteuning van de strijd tegen kinderprostitutie bracht Witsenburg Natural Products in 2012 als coproducent de speelfilm Lilet Never Happened uit. De film, die het verhaal vertelt over een Filipijns-Amerikaans straatkind dat in de kinderprostitutie belandt, ontving al 16 aansprekende internationale awards.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in Roelofarendsveen

Ook op het kantoor van Witsenburg Natural Products wordt er rekening gehouden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben wij zonnepanelen op het dak, zijn alle lampen binnen de organisatie energiezuinig en hebben we een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

 


« Omega & More zet Marcel van Ham in het zonnetje

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›