Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Omega & More zet Marcel van Ham in het zonnetje

Winnen van Jorrit Bergsma is intussen een stoute jongensdroom van het peloton geworden. Marcel kon in het kielzog van de gedoodverfde winnaar van de marathon ontsnappen aan de massa. In dertien rondes reden Bergsma en Van Ham het peloton op een ronde. Wat volgde was een spannende en zenuwslopende race wat Marcel uiteindelijk bracht naar een prachtige tweede plek op het KPN Nederlands Kampioenschap Marathon.

"Deze wedstrijd rolde alles een keer mijn kant op”, zegt Marcel met een brede glimlach op zijn gezicht. De 24-jarige Marcel, die mede ondersteund wordt door Omega & More, reed in zijn vierde seizoen op het landelijke niveau zijn eerste podiumplaats. Al heel wat keren toonde hij dit seizoen zijn aanvalslust in het peloton, maar tijdens het afgelopen Nederlands Kampioenschap Marathon kwam het er helemaal uit. “Een zilveren medaille met een gouden rand”, aldus Marcel. Een goede reden om als sponsor Marcel even extra in het zonnetje te zetten met bloemen en een doos vol producten. 

De sponsorovereenkomst met Omega & More biedt voor Marcel de mogelijkheid om zijn sportvoeding te optimaliseren. Naast Marcel sponsort Witsenburg Natural Products met haar merk Omega & More ook de sport talenten van 2in2sports en voormalig wereldkampioen kitesurfster Jalou Langeree. Ook heeft Witsenburg Natural Products de Omega & More Future Generation Grant opgestart waarbij ex-straatvoetbalkoningin Roxanne Hehakaija wordt ondersteund met haar straatvoetbalproject Favela Street in de sloppenwijken van Haïti. 

 


« 2in2sports tekent sponsorovereenkomst

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›