Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

2in2sports tekent sponsorovereenkomst

Deze maand tekenden de atleten Jay Overvliet (19) en Eva van den Born (21) een sponsorovereenkomst met Omega & More, het merk van Witsenburg Natural Products.

2in2sports en Omega & More

Witsenburg Natural Products besteedt veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen. Met deze gedachte organiseren en ondersteunen wij maatschappelijke activiteiten over de gehele wereld en sponsoren wij (aanstormende) talenten op sportgebied. Wij zijn heel erg trots dat we ons merk Omega & More aan 2in2sports hebben kunnen verbinden.   

Jay Overvliet en Eva van den Born schaatsen allebei regionale en landelijke (marathon)wedstrijden en reizen hiervoor door heel het land. Naast de marathonwedstrijden rijden Jay en Eva ook langebaanwedstrijden. Ook zomers staan er wedstrijden op het programma, maar dan voor het wielrennen. De atleten rijden wielerkoersen voor Belgische wielerploegen. De sponsorovereenkomst met Omega & More biedt voor beiden de mogelijkheid om hun sportvoeding te optimaliseren.

Naast het sponsoren van 2in2sports ondersteunt Witsenburg Natural Products met haar merk Omega & More ook de topdivisie marathonschaatser Marcel van Ham en voormalig wereldkampioen kitesurfster Jalou Langeree. Ook heeft Witsenburg Natural Products de Omega & More Future Generation Grant opgestart waarbij ex-straatvoetbalkoningin Roxanne Hehakaija wordt ondersteund met haar straatvoetbalproject Favela Street in de sloppenwijken van Haïti. 

 


« Witsenburg Natural Products en BrandedU

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›