Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Witsenburg Natural Products en BrandedU

Witsenburg Natural Products en BrandedU

Witsenburg Natural Products is bekend van het produceren van mooie, biologische producten waarbij rekening wordt gehouden met zorg voor de mens en het milieu. Naast het produceren van mooie Omega & More producten ondersteunt Witsenburg sporters, bijzondere mensen en –projecten. Witsenburg Natural Products was dan ook trotse sponsor van de vierde BrandedU seminar: Deel met de wereld en help de volgende generatie. Een personal branding en leiderschap programma voor vrouwen die de resultaten in hun carrière willen vergroten. 

Omega & More Future Generation Grant tijdens BrandedU

De eerste winnares van de Omega & More Future Generation Grant Roxanne Hehakaija was deze dag gastspreekster. De ook wel genoemde Rocky, wekelijks te zien bij Koning Voetbal, vertelde haar bijzondere verhaal en haar project Favela Street Haïti dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Omega & More Future Generation Grant.

Winnaressen 

Tevens had Witsenburg Natural Products twee kaartjes te vergeven voor de vierde BrandedU seminar. Uit alle motivatie e-mails werden Mirjam en Ellis uitgekozen om deel te nemen aan deze seminar. Beide vrouwen staan op een hele andere manier in de arbeidsmarkt. Waarvoor het voor de één misschien meer een inspirerend netwerk event was en voor de ander een opstapje om zichzelf te ontwikkelen. Witsenburg Natural Products is ontzettend trots om zelfbewuste vrouwen een unieke kans te kunnen geven om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Graag willen wij jullie dan ook voorstellen aan de winnaressen van deze twee unieke tickets:

Mirjam

Wow! Prijswinnaar bij Witsenburg: een ticket voor BrandedU, The Path to Successfull Branding. Vrouwelijke professionals leren hier om hun persoonlijke merk te ontwikkelen. Ik bewonder het initiatief.

Er waren veel vrouwen aanwezig die, elk op hun eigen manier, een enorm positieve wending aan hun leven hebben gegeven. Zij dragen hun passie uit, voelen zich gewaardeerd en groeien. Zeer inspirerend met doeltreffende tips. ‘Wees een vrouw en gedraag je niet als een man’ en ‘help elkaar als zussen’ raakte mij. Ook  ‘vertel iedere dag dat je alles kan bereiken’ helpt mij enorm want ik ben momenteel hard aan het werk in de strijd tegen fracking en schaliegas zie www.schaliegasvrij.nl. Informeer je over de schadelijke gevolgen van schaliegasboringen en kom in beweging voor onze prachtige aarde.

Ellis

Ik ben al langer werkloos. Reageren op de oproep van Witsenburg Natural Products was voor mij een manier om uit mijn comfortzone te komen. Toen bleek dat ik deel mocht nemen aan het seminar van BrandedU werd ik enorm zenuwachtig. Ik denk doordat ik me als werkloze vrouw steeds minder professioneel was gaan voelen en dit toch echt een leiderschapsprogramma voor professionele vrouwen betrof. Vanaf het eerste moment werd me echter duidelijk dat ik me onterecht zorgen had gemaakt en dat ik welkom was.  

BrandedU is een prettige mix van leren door ervaringen van voorbeeldvrouwen, tips en tools krijgen en zelf nieuwe ervaringen opdoen. Wat het in mijn ogen echter echt succesvol maakte is het gemeenschapsgevoel dat er ontstaat tussen de vrouwen die mee doen. Er heerst een sfeer van samenwerken, netwerken, delen en de ander en jezelf in haar kracht zetten. Grote bergen blijken kleine drempels en idealen een bron van inspiratie en actie.

Voor mij is deze ervaring een keerpunt, ik heb meer zelfvertrouwen en voel me niet alleen staan (en zelfs gesteund) in de stappen die ik nog ga zetten in mijn carrière. Na afloop van de dag die ik heb mee mogen maken, voelde ik me niet minder maar gelijk en verbonden aan de overige deelneemsters. Ik durf zelfs te stellen dat niet alleen ikzelf, maar alle aanwezige vrouwen na afloop van het seminar beter weten wie ze zijn, wat ze willen en hoe ze dit aan anderen kunnen overbrengen. Ik ben benieuwd welke mooie initiatieven er vanuit deze vrouwen en mijzelf zullen ontstaan om dit gevoel door te geven. Mijn eye-openers: be authentic and proud, dare to shine, dare to make mistakes and fly a little. <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Al127j6b7x8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 


« Omega & More Future Generation Grant

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›