Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Omega & More Future Generation Grant

-Persbericht 12-11-2014-

 

Dit jaar wordt de Omega & More Future Generation Grant gelanceerd. Een grant die bijzondere projecten van vrouwen in binnen- en buitenland ondersteunt. De Omega & More Future Generation Grant is een initiatief van Witsenburg Natural Products.

Het belangrijkste doel van de Omega & More Future Generation Grant project is het verbeteren van leefomstandigheden van mensen, dieren en / of het milieu. De Omega & More Future Generation Grant zal tweemaal per jaar worden uitgereikt. De aanvragen, voor een maximale bijdrage van €3.000,- dienen ieder jaar uiterlijk voor 1 mei en 1 november ingediend te worden bij Witsenburg Natural Products. Een speciale commissie buigt zich over de aanvragen en selecteert, binnen twee weken na de sluitingsdatum, één project dat in aanmerking komt voor de bijdrage.

 

Omega & More Future Generation Grant en Roxanne Hehakaija

De eerste Omega & More Future Generation Grant is uitgereikt aan Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija. Rocky is de enige vrouwelijke straatvoetbalster die al jaren tussen de beste straatvoetballers van Nederland en de wereld meespeelt. Nadat ze haar kruisband scheurde bleef ze actief in het straatvoetbal. Rocky geeft straatvoetbaltraining en motiveert jongeren op sportief en sociaal gebied met haar voetbalkunsten. Met haar project Favela Street leidt ze jonge vrouwen in Brazilië op tot sportbegeleiders. Het programma geeft jongeren handvatten en kennis om zelfstandig sportactiviteiten te organiseren. Zelfvertrouwen en succesbeleving zijn daarbij kernbegrippen. Voor de deelnemers van Favela Street betekent dit een kans op een betere toekomst. Favela Street creëert hiermee sterke vrouwelijke rolmodellen op een plek waar dat hard nodig is. Door middel van de Omega & More Future Generation Grant kan Rocky nu de stap maken om het Favela Street project voort te zetten in Haïti. 

Omega & More

Witsenburg Natural Products is producent van Omega & More. Witsenburg streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staat. De kwaliteitsproducten van de merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving.

 


« Vacature Stagiair Communicatie m/v (32-40 uur)

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›