Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Vacature Stagiair Communicatie m/v (32-40 uur)

Witsenburg Natural Products draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van mens en dier door het aanbieden van superieure kwaliteitsproducten en op een manier die onze leefomgeving zo min mogelijk schaadt.

 

Dat betekent onder meer dat, waar mogelijk, wordt gekozen voor biologische ingrediënten en milieuvriendelijke productiewijzen en verpakkingen. 

Witsenburg Natural Products wil meer zijn dan een schakel in de bedrijfskolom, door het bieden van extra service, persoonlijke aandacht en probleemoplossende producten voor lichaam en geest. De kwaliteit van de producten alsmede de integriteit van de mensen die daar achter zitten heeft daarbij prioriteit.  De meeste producten produceren wij zelf en zijn biologisch gecertificeerd. Korte handelslijnen zorgen voor zicht en controle op productie en opslag. 

Witsenburg Natural Products voert onder het merk Omega & More een assortiment van kokosolie, kokoswater, kokosbloesemsuiker, kokosmeel, Perfect Balance en Canadian Essence. Onder het merk Wild & More worden diverse fruitproducten geboden zoals jams en compotes. Het team bestaat uit 7 enthousiaste en betrokken professionals.

Stagiair Communicatie m/v (32-40 uur)
De Stagiair Communicatie valt onder de directe leiding van de Operationeel Directeur en werkt nauw samen met de Manager Communicatie & PR. De stagiair communicatie biedt ondersteuning in de uitvoering van alle voorkomende communicatieactiviteiten. Dit betreft o.a. de maandelijkse digitale nieuwsbrief, ontwerpen van promotiemateriaal, het content beheer van de website, plaatsen van berichten op social media en ondersteuning bij diverse andere werkzaamheden en projecten. Naast een uitdagende stageplaats in een informele werksfeer bieden wij een stagevergoeding.

Profiel student
De student volgt op HBO-niveau de studierichting Communicatie. De student heeft een achtergrond in en/of affiniteit met voeding, gezondheid en sport & bewegen. Hij/zij voelt zich thuis in een dynamische en informele werkomgeving, heeft een zelfstandige en flexibele werkhouding en toont een goede inzet voor het team en de organisatie.

Overige gegevens

Stageperiode:
5-6 maanden
Startdatum:
per september 2014
Soort stage:
meewerkstage
Locatie:        
Witsenburg Natural Products B.V., De Lasso Zuid 3a, 2371 EV Roelofarendsveen
Contactpersoon:
Conrad Alleblas, telefoonnummer 071-331.46.31

Solliciteren op deze functie kan door een mail te sturen naar conrad@witsenburg.net. Uit de reacties wordt een selectie gemaakt van kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 


« Omega & More in zee met Wereld Kampioen kite-surfen Jalou Langeree

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›