Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Omega & More in zee met Wereld Kampioen kite-surfen Jalou Langeree

Steeds meer sporters ontdekken de biologische producten van Omega & More zoals kokoswater, kokosolie en Perfect Balance. Om iets terug te doen heeft Omega & More besloten om sporters te gaan ondersteunen.

 

Naast de sponsoring van marathon schaatser Marcel van der Ham is nu ook besloten Wereld Kampioen kite-surfen Jalou Langeree te sponsoren. Op 16 juni 2014 stapte Martien Witsenburg, oprichter en algemeen directeur van Witsenburg Natural Products (merkhouder Omega & More), letterlijk en figuurlijk in zee met Jalou toen zij in het water de overeenkomst ondertekenden. 

Jalou Langeree is 's werelds beste kite-surfster. Jalou is wereldkampioen kite-surfen in de discipline waveriden en voert bovendien momenteel de wereldranglijst aan. Behalve met kite-surfen is Jalou ook helemaal 'into' een gezonde levensstijl en is ze ook met regelmaat aan het surfen en suppen. 

Martien Witsenburg: "Ik heb enorm respect voor Jalou zoals zij zichzelf heeft geprofileerd in haar sport zonder enige ondersteuning van de Nederlandse sportbonden. Haar doorzettingsvermogen, enthousiasme en liefde voor de sport zijn een inspiratie en ik ben er dan ook trots op dat ik haar sponsor ben geworden!" 

Jalou Langeree: "Nog nooit heb ik op zo'n ontzettend leuke en unieke manier een nieuw contract mogen ondertekenen. Aan tafel in zee met de baas keurig in ‘t pak, dat kan toch niet beter?! Haha. Ik ben enorm blij dat Omega & More met mij in zee wil. Een waanzinnig mooi merk dat een bijdrage levert aan mijn gezonde levensstijl als topsporter." 

 


« Street Child World Cup

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›