Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Armoede en ellende op dit moment in een deel van Filippijnen.

Ik weet, uit eigen ervaring, dat heel veel mensen daar nauwelijks iets hebben. Voor velen van hen is dat kleine beetje vorige week, door de orkaan met de grootste kracht ooit, ook nog weggevaagd. Hier hebben we alles wat we maar willen, op elk moment. Niet voor niets helpen wij dan ook.
Wij vliegen vrijdag terug naar de Filippijnen en gaat hulp verlenen in de vorm van het beschikbaar stellen van eten voor lokale bewoners. Daarvoor is geld nodig. Specifiek hiervoor stel ik € 5000 beschikbaar.

Maar wij willen heel veel mensen in de stad Roxas kunnen bereiken. Wilt en bent u bereid om financieel daaraan bij te dragen doneer dan op rekening: 4552483 ten name van witsenburg natural products onder vermelding van: noodhulp Filippijnen.

Ik persoonlijk garandeer dat uw bijdrage voor 100% aan deze noodhulp zal worden besteed  en zal daarover verantwoording aan u afleggen.

Martien Witsenburg
Directeur

 

 

 

 

 


« "I am Somebody" Street Child World Cup

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›