Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Nieuw in het assortiment: Wasnoten (Soap & More)

Veel mensen reageren overgevoelig op (geur)stoffen die aan zeep en wasmiddel worden toegevoegd. Door natuurlijke middelen te gebruiken treedt er geen overgevoeligheid bij het lichaam op. Wasnoten zorgen voor een schone, frisse en natuurlijk zachte was. Daarnaast zijn ze ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Kortom een ideale vervanger van gangbare wasmiddelen.

 

Wat zijn zeepnoten
Zeepnoten zijn eigenlijk geen noten. Botanisch gezien zijn het vruchten van de grote zeepnoot boom die overal in India voorkomt. Het vruchtvlees zit goed beschermd in een hard omhulsel. Wanneer een zeepnoot rijp is valt hij uit de boom. Dat is het moment waarop zij verzameld en in de zon gedroogd worden. Hierbij komen in het geheel geen chemisch processen, schadelijke chemicaliën of kunstmatige ingrediënten aan te pas.

Hoe maken zeepnoten úw was schoon
De schil van de zeepnoot bevat een natuurlijke substantie die saponin genoemd wordt.
De saponine heeft reinigende en anti-bacteriële eigenschappen, en werkt als een soort zeep als het met water in contact komt. Hierdoor wordt vuil en vet uit wasgoed of van andere huishoudelijke zaken verwijderd.

Gebruik
Doe één zeepbuiltje, samen met het wasgoed, in de wasmachine. Laat het builtje heel en open deze dus niet. De builtjes zijn geschikt voor alle wastemperaturen. Ieder builtje is geschikt voor maximaal 6 kg wasgoed. Het resultaat is een schone, frisse en natuurlijk zachte was. Na gebruik kunt u het lege builtje weggooien.

Een verpakking bevat 30 builtjes.

Meer informatie
Lees meer over de zeepnoten »

 

 


« Lekkerste nieuwe sapproduct

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›