Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Lekkerste nieuwe sapproduct

Biologische wilde aardbeien Nectar van het merk Wild & More is in Barcelona onderscheiden als het allerbeste nieuwste sapproduct ter wereld in 2008.

 

Roelofarendsveen - 15 oktober 2008 - World Juice Innovation Awards is een jaarlijks congres dat wordt gehouden in Barcelona. Sapproducenten vanuit de hele wereld ontmoeten elkaar tijdens dit congres om de ontwikkelingen op het gebied van fruitsappen te bespreken. Onderdeel van het congres is de jaarlijkse onderscheiding voor het beste en lekkerste nieuwe sapproduct. Dit jaar is dit de biologische wilde aardbeien nectar  geworden van het merk Wild&More van Vaso Lekic van Foodland in Servië en Martien Witsenburg van Witsenburg Natural Products in Roelofarendsveen. Lekic en Witsenburg zijn vrienden en partners.

Witsenburg: “Het product is onbeschrijfelijk puur en lekker. Deze nectar van wilde aardbeien is gemaakt van vruchten die uit een schitterend natuurgebied komen en dus echte wilde bosvruchten zijn. Ze worden met de hand geplukt in Kopaonic, gelegen in het zuidelijke deel van Servië. Er gaan 500 wilde aardbeitjes in een halve liter nectar, we vermelden dat ook op het etiket. De smaak is uitzonderlijk fris en de natuurlijke zoetheid wordt benadrukt door de toevoeging van een klein beetje biologische rietsuiker. Tijdens de oogst wordt er nauwlettend op toegezien dat er geen onherstelbare schade aan de natuur wordt toegebracht. Voor de bevolking, die in de kleine dorpjes woont in de omgeving van Kopaonic, levert het plukken van deze en andere wilde vruchten een welkome en noodzakelijke bron van inkomsten op. De onderscheiding voor het allerbeste nieuwste sapproduct ter wereld van 2008, is niet alleen gekregen vanwege een totaal nieuw vruchtensap dat op de markt komt, maar ook omdat het werkgelegenheid verschaft in zo’n bijzonder gebied”.

De biologische wilde aardbeien nectar wordt als verfijnde dorstlesser gedronken maar kan ook dienen als ingrediënt in een cocktail of dressing. In Nederland worden de nieuwe vruchtensappen, nectar, compote en extra jams van Wild&More o.a. gebruikt in het sterrenrestaurant ‘De Vrienden van Jacob’ en de trendy cocktailbar van Landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort. De Wild&More producten zijn te koop in dé grootste biologische supermarkt van Nederland, EkoPlaza, met vestigingen in Alkmaar, Den Haag, Veenendaal en Bussum en online via www.witsenburg.net. Maar binnenkort ook bij diverse andere winkels en toprestaurants met biologische producten.

Martien Witsenburg is een smulpaap, Bourgondiër en daarom liefhebber van mooie biologische producten. Hij produceert al sinds jaren biologische producten onder het merk Omega&More, waaronder de bijzondere omega-3 blend “Perfect Balance” en koudgeperste kokosolie die van zijn eigen plantage en productiebedrijf in Sri Lanka komt. Recent zijn daar de mooiste vruchtenproducten van de wereld bij gekomen onder de merknaam Wild&More, waaronder de net onderscheiden biologische wilde aardbeien nectar.

 


« Wild & More winnaar in jamtest

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›