Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Wild & More winnaar in jamtest

Wij deden natuurlijk een test. Wild & More won. Punt. Dat was duidelijk. (Bron: Telegraaf)

 

Stukje uit de Telegraaf van 15 augustus 2008

Bosbessenjamtest
Op de redactie hadden we dus drie potten bosbessenjam staan. De Achterhoekse bosbessen extra jam van de familie Te Pas, de blauwe bosbes van Fiordifrutta en de wilde bosbessen extra jam van Wild & More. Fiordifrutta wordt zonder suiker maar met appeldiksap ingekookt. De vruchten komen van biologische landbouw, maar zijn in principe dezelfde als die van Achterhoekse blauwe bessen. Die Italianen nemen het zekere voor het onzekere en zetten blauwe bosbes op het etiket. De enige echte bosbes zit in de Wild & More. Dit merk komt de komende weken op de markt, gewoon, na de oogst, zoals het hoort. Er is simpelweg niet veel van. Zoek in de Natuurvoedingswinkels, de Ekoplaza’s en in de betere delicatessenzaak.

Wij deden natuurlijk een test. Wild & More won. Punt. Dat was duidelijk. Over Fiordifrutta en de Achterhoek ontstond discussie. De Achterhoekse bessenjam is traditioneler, veel pectine. Voor de één een prettiger mondgevoel dan voor de ander. En de Achterhoekse werd iets te zoet bevonden. Zo, weten we nu wat? Welnee, maar wat een weelde om uit deze drie eerlijke producten te mogen kiezen. O, ja, bosbessenjam op een warme pannenkoek? Is dat wat? Reken maar!

Volledige artikel uit de Telegraaf.

 


« Omega-3 in minimale hoeveelheden

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›