Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Witsenburg Natural Products

Innovatief en sociaal betrokken

Extra virgin kokosolie!

Het is er. Wij maken de mooiste gecertificeerd biologische extra virgin kokosolie van de wereld en doen dat op ons eigen estate op het prachtige eiland Sri Lanka.

 

witsenburg natural products bv is mede-eigenaar van het op Sri Lanka gevestigde bedrijf Kandy Plantations Ltd.
Kandy Plantations Limited houdt zich bezig met biologische landbouw sinds 1990 waaronder het verbouwen van kokosnoten, fruit en specerijen. Het hart van de plantage is gevestigd in het district Kurunagela en Matale en omvat een gebied van ruim 300 hectare. In combinatie met een aantal bedrijven ligt het totale beheer op een oppervlakte van ruim 800 hectare.

Onze extra vierge kokosolie wordt geproduceerd op dezelfde plantage als waar de noten geoogst worden. Een uniek project dus. Ook qua werknemers waarvan we er 100 in dienst hebben.

Verder is het zo zijn dat de prijs van onze extra virgin kokosolie sterk concurrerend is met de algemene tendens. Het is ons bekend dat bijvoorbeeld een Belgisch bedrijf dit type olie in Nederland op de markt brengt voor € 11,95 per ongeveer 380 ml (342 gr). Bij ons krijgt u voor datzelfde geld 500 ml (450 gr). Dat is dus ruim 30% meer.

Een prachtig voordeel voor u !!

 


« Right to Play

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›