Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Puur, eerlijk & lekker

Biologische en kwalitatief hoogwaardige producten

Kokosolie

Gebruik:
Kokosolie is een veel gebruikte olie met zeer veelzijdige toepassingen. Men kan ermee braden en frituren of als boter op brood. Je kunt het verwerken in cake, koekjes of taart. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor de fabricage van natuurlijke cosmetica, zeep en als basis voor massage olie. Het is steeds meer in gebruik in de Hollandse cultuur.

Herkomst:
Onze kokosolie komt bij een vaste leverancier vandaan. Hierdoor is de herkomst en het productieproces bekend. Wordt eerlijke handel met een nette prijs gegarandeerd waardoor de medewerkers onder andere scholing en gezondheidszorg kunnen krijgen. Wij werken in tegenstelling tot goedkopere aanbieders niet met het kopen van (goedkopere) partijen van wisselende leveranciers. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit. Wij gaan voor duurzame samenwerkingen.

Samenstelling:
100% biologische kokosolie

Varianten:

  • Extra virgin (met milde kokossmaak)
  • Geurloos

Verkrijgbare verpakkingen:

  • Glazen pot met schroefdeksel - 500 ml, 1000 ml
  • Kunststof hersluitbare emmer - 500 ml, 2220 ml, 11100 ml (=10 kg)
  • Omverpakking 25 kg

 

 

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›