Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands
+31 (0)71 331 4631

Puur, eerlijk & lekker

Biologische en kwalitatief hoogwaardige producten

Kokosolie

Kokosolie

Kokosolie is een fijne en heerlijke olie voor dagelijks gebruik. Het is eigenlijk de enige olie die écht geschikt is voor het gebruik op hoge temperaturen zoals bij frituren, bakken en braden.

Kokosolie bevat hoofdzakelijk vetzuren met een middellange keten en maar een klein gedeelte met lange keten. Dat maakt de olie als het ware flexibel en dat is beter voor het lichaam. Waar andere bedrijven trots zijn dat hun ‘bak- en braadolie’ weinig schadelijke transvetzuren bevat zijn wij reuze trots dat onze kokosolie geheel geen transvetzuren bevat.

Verkrijgbaar zijn de varianten Geurloos en Extra Virgin kokosolie (met milde kokosgeur). Beide versies zijn biologisch gecertificeerd en verkrijgbaar in kunststof pot of glas.

Soorten verpakkingen

Kokosolie koudgeperst 500ml
Kokosolie koudgeperst
Kokosolie geurloos

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›

Inschrijven Nieuwsbrief

Man Vrouw

Klik hier om je registratie te verwijderen of aan te passen.