Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands
+31 (0)71 331 4631

Puur, eerlijk & lekker

Biologische en kwalitatief hoogwaardige producten

Omega & More

Omega & More

Witsenburg Natural Products is producent van Omega & More. Omega & More heeft producten die, ieder voor zich, belangrijke vetten bevatten. Dat kunnen de meervoudige onverzadigde vetten (essentiële vetzuren) omega-3 of omega-6 zijn. Het kan ook verzadigd vet zijn, maar dan die welke middellange vetzuren bevatten zoals kokosolie.
Omega & More kokosolie was in 1994 de eerste biologische kokosolie in Nederland. Ook nu blijven Witsenburg Natural Products en Omega & More voorop in innovatie en wordt er alleen gebruik gemaakt van biologische en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen voor alle producten.


Producten

Kokosolie
Kokoswater
Kokosmeel
Kokosbloesemsuiker
Perfect Balance
Canadian Essence
Megaflax ProActief

Wild & More

Wild & More

Witsenburg Natural Products is producent van Wild & More. De verschillende producten van Wild & More zijn gemaakt van vruchten die in de vrije natuur geoogst worden in een schitterend natuurgebied en dus échte wilde bosvruchten zijn. Ze worden met de hand geplukt in Kopaonic, gelegen in het zuidelijke deel van Servië.

De wilde aardbeiennectar is in september 2008, tijdens de World Juice Conference in Barcelona, onderscheiden als het allerbeste nieuwste sapproduct ter wereld. 


Producten

Wild & More Nectar
Wild & More Compote
Wild & More Extra Jam
Wild & More Preserve
Wild & More Stroop en Sappen

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›

Inschrijven Nieuwsbrief

Man Vrouw

Klik hier om je registratie te verwijderen of aan te passen.