Producer of organic food products
Innovative, Social Responsibile and trusted since 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

For a healthy lifestyle

By delivering affordable and quality products

Betaalbare innovatieve producten

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. We willen onze klanten eerlijk informeren over onze producten en we hanteren geen misleidende reclame- of verpakkingsmethodes. Daarom hebben we ook het boek “Feiten over vetten” van wetenschapper Dr. Mary G. Enig uitgegeven. Dit uitvoerige naslagwerk, waarin alle aspecten van vetten worden belicht, heeft sterk bijgedragen aan de bewustwording en kennisverrijking bij consumenten over het gebruik van vetten in voeding.

Witsenburg Natural Products loopt voorop in innovatie en maakt voor haar producten gebruik van biologische en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. In 1994 waren we in Nederland de eerste leverancier van biologische kokosolie. Sindsdien hebben we onze expertise tot het hoogste niveau ontwikkeld. Oprichter en algemeen directeur Martien Witsenburg selecteert de leveranciers zelf en bezoekt hen persoonlijk om de herkomst van de producten te controleren.


Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›