Producent van biologische voedingsproducten
Innovatief, sociaal betrokken en vertrouwd sinds 1992

In 't Nederlands  English version
+31 (0)71 331 4631

Zorg voor mens en milieu

Door het leveren van betaalbare kwalitatieve producten

Future Generation Grant

Roxanne Hehakaija

Geboortedatum: 28-02-1984
Woonplaats: Amsterdam
Opleiding: Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam
Hobby’s: Voetballen
Favoriete Omega & More product: Kokosolie om mee te koken

www.favela-street.com

Mijn naam is Roxanne Hehakaija, ik ben beter bekend als Rocky. Mijn grootste passie is jongeren empoweren met de kracht van het straatvoetbal. Dit doe ik op verschillende manieren. Ik ben het meest trots op mijn recente project, Favela Street. Dit project is ontstaan in de sloppenwijken van Rio de Janeiro in samenwerking met mijn partner Philip Veldhuis. Favela Street creëert een nieuwe generatie sterke jonge rolmodellen op plekken waar dit hard nodig is. Één van de belangrijkste pijlers in de Favela Street methodiek is een sportieve levensstijl. Ik vind het belangrijk om gezond te eten en dat doe ik mede dankzij de Omega & More producten van Witsenburg Natural Products. Met Favela Street proberen we de jongeren een sportieve levensstijl aan te meten en waar mogelijk focussen we ons op goede voeding.


Jalou Langeree

Geboortedatum: 27-04-1990
Woonplaats: Noordwijk
Opleiding: De Wereldschool
Hobby’s: Stand up paddle boarden, mountainbiken en surfen
Favoriete Omega & More product: Mega Flax Pro Active en Perfect Balance

www.jaloulangeree.com

Op 12 jarige leeftijd werd ik gegrepen door het kitesurfen, als de wind waaide was en ben ik nog steeds bij de zee te vinden. Al snel reisde ik voor kitesurf wedstrijden en trainingen de hele wereld over. Nog steeds doe ik dit met heel veel plezier. Na het behalen van mijn allereerste wereldtitel in 2012 smaakte dit naar meer. Mijn missie is om minimaal nog een wereldtitel op mijn naam te mogen zetten en de drempel extreme sport voor vrouwen te verlagen. Als het een dag niet waait ben ik wel aan het mountainbiken of suppen. Met de producten van Omega & More houd ik trainingssessies langer vol en begin ik mijn dag vol energie.

Witsenburg Natural Products

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving. Over Witsenburg Natural Products ›