Producten

Kokosolie

Meer info

Kokoswater

Meer info

Perfect balance

Meer info

Canadian essence

Meer info

Kokosmelk

Meer info

 

 

Witsenburg natural products is producent van diverse producten onder het merk Omega & More. Dat zijn producten met belangrijke vetten zoals de meervoudige onverzadigde vetten (essentiële vetzuren) omega-3 en omega-6. Het kan ook verzadigd vet zijn, maar dan die welke middellange vetzuren bevatten zoals kokosolie.

Omega & More kokosolie was de eerste met biologische kokosolie in Nederland (en Europa). In 1994 al. Ook nu blijven witsenburg natural products en Omega & More voorop in innovatie en wordt er alleen gebruik gemaakt van biologische en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen voor alle producten.

Producent van bijzondere

biologische voedingsproducten

Over ons

witsenburg natural products streeft naar het leveren van betaalbare producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. We willen onze klanten eerlijk informeren over onze producten en we hanteren geen misleidende reclame- of verpakkingsmethodes. Daarom hebben we ook het boek “Feiten over vetten” van wetenschapper Dr. Mary G. Enig uitgegeven. Dit uitvoerige naslagwerk, waarin alle aspecten van vetten worden belicht, heeft sterk bijgedragen aan de bewustwording en kennisverrijking bij consumenten over het gebruik van vetten in voeding.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat in het hart van witsenburg natural products gegrift. We ondersteunen bijzondere sociale projecten met betekenis voor mensen in nood. Lees hieronder meer over de projecten waar wij aan verbonden zijn. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel van Witsenburg Natural Products.

We ondersteunen bijzondere sociale projecten met betekenis voor mensen in nood. Lees hieronder meer over de projecten waar wij aan verbonden zijn.

[]